Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
3 февр. 2021 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Podcast: Paris Good Fashion'dan Sylvie Bénard İle Lüks ve Modada Çevreye Duyarlı Stratejilerin Uygulanmasına Dair Bir Söyleşi

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
3 февр. 2021 г.

Paris Good Fashion derneği (PGF), 11 Şubat'ta, Eylül 2020'de başlattığı halk müzakeresinin sonuçlarını yayınlayacak. Paris'i dünyanın etik moda başkenti yapmayı amaçlayan derneğin başkanı Sylvie Bénard için bu sonuçlar, sektör oyuncularının katılımını sağlama anlamında önemli etkiye sahip olacak. Önde gelen şirketler ve birçok dağıtımcı, müzakere katılımcıları tarafından öne sürülen tekliflere ulaşmak ve sektörün dönüşümünü hızlandırmak için PGF ile birlikte girişime dahil oldu.


Luxurynsight X FashionNetwork · Episode 30: ‘Sustainability in Fashion & Luxury’ with Sylvie Benard FR

Bu dönüşümde Sylvie Bénard'ın özel bir yaklaşımı bulunuyor. Geçen yıl Bénard, La Dame à la Licorne adında bir sürdürülebilirlik danışmanlığı ajansı kurdu ve 1992 ile 2020 arasında, Çevre Direktörü olarak LVMH grubunun çevre politikalarını yönlendirmede aktif rol aldı. Fransızca dilinde sunulan, bu FashionNetworkXLuxurynsight podcast'inde Bénard, çevre sorunlarının grubun gündemine ilk ne zaman giriş yaptığını ve birkaç önemli figür tarafından desteklenerek bu yöndeki ilerlemeyi nasıl desteklediğini anlatıyor. Ayrıca, moda yöneticileri için, iş stratejilerinin değişen tüketici beklentilerine ve gelecekteki çevresel düzenlemelere göre nasıl uyarlanmasını sağlayabileceklerine yönelik ipuçları veriyor.

FashionNetwork.com’un günlük haber bültenleri moda, lüks ve güzellik sektörü profesyonellerinin sürekli gelişen pazarlarını anlamalarına ve analiz etmelerine yardımcı olmaktadır. FashionNetwork.com'un Luxurynsight ile işbirliği içerisinde ortaya koyulan podcast'lerinin ikinci sezonu, tüm bu konulara yönelik derinlemesine analizler sunmaktadır.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.