Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 июл. 2020 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Prada Group'un Yeni İletişim Direktörü

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 июл. 2020 г.

İtalyan moda şirketi yaptığı açıklamada, Christopher Bugg'ı bu ay yürürlüğe girecek şekilde grup iletişim direktörü olarak atadığını açıkladı.


Christopher Bugg - Prada Group


Bu yeni görevinde Bugg grubun iletişim stratejisini ve Prada'nın yanı sıra Miu Miu, Church ve Car Shoe gibi markaları arasındaki iletişimi yönetecek. Prada Group’un pazarlama yöneticisi Lorenzo Bertelli altında çalışacak.

Bugg, daha önce Stefano Cantino'nun yürüttüğü göreve Bertelli'nin ardından getirildi.

Bugg, Prada Group'a Ocak ayında, Asya'dan sorumlu pazarlama ve iletişim direktörü olarak katıldı. Daha önce Paris merkezli Louis Vuitton'da küresel dijital iletişim direktörü olarak görev yaptı, ondan önce ise New York'ta Calvin Klein için dijital pazarlama küresel başkan yardımcısı görevini yürütüyordu.

Indiana, Evansville Üniversitesi ve Cape Town Üniversitesi'nden Pazarlama ve Dijital İletişim derecesi bulunuyor.

Şirket yaptığı basın açıklamasında Bugg'ın küresel moda evlerinde iletişim stratejileri ortaya koymaya yönelik yoğun deneyiminin Prada Group'un dijital dönüşümünde önemli bir rol oynayacağı ifade edildi.

Prada Group dijital dönüşüm stratejisini 2017 yılında başlattı ve şu ana kadar şirketin müşteri deneyimi ve veri analizi kapasitelerini iyileştirmek için Adobe ve Oracle gibi şirketler işe işbirlikleri gerçekleştirdi. 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.