Опубликовано
10 сент. 2014 г.
Время чтения
3 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Première Vision Pluriel : Benzersiz bir organizasyonla ilk etkinlik

Опубликовано
10 сент. 2014 г.

Bir yıl önce Zoom by Fatex’in ve Şubat ayında Cuir à Paris’in satın alınmasının ardından, Première Vision Pluriel’i meydana getiren tüm fuarlar artık Première Vision SA altında toplanıyor. Bu tamamen yeni bir koordinasyon ve uyum sunan bir organizasyon.




Buluşma Villepinte’de yaklaşık 1950 sergiciyi bir araya getirecek bir etkinlik ortaya koyuyor. Bu rakam 2013 Eylül’ü ile benzer özellikler taşıyor. 130’dan fazla yeni kuruluş Pluriel’in bu etkinliğinde bir araya gelecek. Fuarın organizatörü “Sergicilerin fuara gösterdikleri artan sadakatin 6 etkinliğimizin sağlamlığı ve sürekliliğini ortaya koyduğunu düşünüyoruz” diye ifade ediyor.

İki farklı fuar alanında birbiriyle geçiş özelliğine sahip iki tema Parcours Experts Pluriel’i meydana getirecek. Neckwear boyunlar ve dekoltelerdeki yerini yeniden alıyor. Örgü ve zincirden fularlar, kravatlar, takma yakalar, takılar ve diğer süsler ile birlikte karşımıza çıkıyor.

Assembling de ise adının da ifade ettiği gibi birbirine yapıştırılmış, iğnelerle birbirine geçirilmiş veya doldurulmuş materyallerden tasarlanan ürünleriyle geri dönüş yapacak.

Bu etkinlikte, Première Vision kumaş sergi alanlarında, 44 yeni kuruluş ağırlanacak. Aralarında, yoğunlukla İtalyanlardan oluşan ve 19 tanesi düz dikiş uzmanı örgücü olan 26 adet kumaşçı özel Knitwear Solutions alanında yerlerini alacak. Toplamda %73’ü Avrupa’dan gelen 32 ülke Première Vision’da ürünlerini/tekliflerini tanıtacak. Sergicilerin tamamı ele alındığında, çoğunluğu %51 oranıyla İtalyan kuruluşların meydana getirdiği görülüyor. Fransızlar katılımın %12’sini, Türkler ise %10’unu oluşturuyor. %14’lük katılım ise Asya’dan yapılıyor.
İplik ve elyaf buluşması Expofil üç gün boyunca 51 katılımcıyı bir araya getirecek. Katılım oranı geçen seneye göre (49) artış göstermiş durumda. Indigo %9 katılım artışıyla 221 tekstil tasarım ve çizim uzmanını bir araya getirecek. Özellikle İngilizler olmak üzere, büyük çoğunlukla Avrupalı katılımcıları ağırlayacak.

Zoom by Fatex de Indigo ve Expofil gibi ilk kez Première Vision kapsamında gerçekleştirilecek ve 6 numaralı salonda yer alacak.

Avrupa-Akdeniz bölgesi ve Hint Okyanusu fason satın alma fuarı daha modern ve aydınlık bir tasarım altında sergilenecek. Yoğunlukla Faslı (%22), Tunuslu (%14), Romanyalı (%13) ve Morityuslu (%11) 134 sergicinin yanına eklenen yeni 13 sergicisiyle karşımıza çıkacak.

26 ülkeden 320 şirketi bir araya getiren Modamont yeniden salon 4’te gerçekleştirilecek. Moda ve tasarım için aksesuar ve bileşenler fuar salonu yoğunlukla İtalyan (%49) bunun yanında Fransız (%17), İspanyol (%7) ve Alman (%7) üreticileri bir araya getirecek.

Organizatörler ayakkabı ve deri ürünler için aksesuar ve bileşen tekliflerini artırarak 17 yeni şirketin katılımına olanak sağladı.

Deri ve kürk ürünler sergisi Cuir à Paris salon 3’te 432 sergicinin katılımıyla gerçekleştirileceğini açıkladı. 23 ulusun katılım gösterdiği sergide katılımın çoğunluğunu İtalyan (%54), Fransız (%15,5) ve İspanyol (%9,5) şirketler gerçekleştiriyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.