Опубликовано
17 июн. 2015 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Première Vision : Video’lar yoluyla trendleri keşfetmeyi hedefleyen bir “season opener”

Опубликовано
17 июн. 2015 г.

Tekstilin uzman fuarı Première Vision moda alanında sunduğu bilgiyi ilk Season Opener’ı ile daha geniş bir kitleye ulaştırıyor. Bu çerçevede, profesyonel fuarın Eylül ayı buluşmasında geliştirilecek olan 2016-17 sonbahar-kış trendlerine hazırladıkları altı videoyla bir bakış sunuyor.
 

 

 Bu, bugüne kadar trendleri ziyaretçilerine saklayan Première Vision için bir yaklaşım değişikliğini işaret ediyor. Première Vision’ın sunacağı beş video Paris buluşmasını meydana getiren fuarların evrenini ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra iplik ve elyaf, kumaş, deri, tekstil tasarımı ve aksesuar trendleri de sunulacak. Altıncı video da sentez alanı oluşturma görevini üstlenecek.
 
Videolar Première Vision’ın Paris buluşması tarihleri öncesinde bir hafta arayla ilkbahar ve sonbaharda çevrimiçi ortama konulacak. Videolara serbestçe organizatörün sitesinden, bu amaca yönelik olarak hazırladığı "Fashion Live" bölümünden ulaşılabilecek.

Première Vision ekipleri tarafından oluşturulan trendler bugüne kadar Paris buluşmasında yer alan ve üreticiler tarafından ortaya konulan 20.000 materyal arasından seçilen kumaşları bir araya getiren 14 forum aracılığıyla açıklanıyordu. Forumlar her sezon Sao Paulo, New York, Şanghay ve İstanbul’da düzenlenen Première Vision buluşmalarında düzenleniyor.
 
Première Vision’ın ana buluşması Paris’te 15-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek, bunu Ekim ayında İstanbul ve Kasım ayında Sao Paulo buluşmaları takip edecek. Première Vision New York ise 21 ve 22 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.