Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 февр. 2023 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Proenza Schouler 2023 Bahar Kampanyasıyla Bar Bag'i Tanıtıyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 февр. 2023 г.

Proenza Schouler, Kendall Jenner ve Selena Forrest gibi modellerin yanı sıra müzisyen Arca'nın da yer aldığı ilkbahar/yaz 2023 kampanyasını başlattı.


Proenza Schouler, 2023 İlkbahar kampanyasında "Bar Bag"i tanıtıyor - Proenza Schouler


Yapılan basın açıklamasında, markanın arkasındaki ikili Jack McCollough ve Lazaro Hernandez, kampanyaya kişisel dokunuşlarını getirdiği, Lazaro'nun Latin köklerinin duygusal ve ateşli niteliklerinin Jack'in Amerikan deneyiminin pragmatizmi ve cesaretiyle birleştirildiği ifade edildi.

Davit Giorgadze tarafından çekilen ve stil çalışması Camilla Nickerson tarafından gerçekleştirilen kampanya, elastik havlu tüvit, parlak tekno deri, kalıplı dantel ve elde metalik tığ işi gibi dokunsal dokular ile yüklü bir koleksiyonu tanıtıyor.

Trikolar püskül unsurlarıyla sergilenirken, fırfırlar beklenmedik yerlerde hacim vermek için kullanılıyor. Koleksiyona parlak asidik tonlar damgasını vururken, siyah ve beyazın grafik kullanımları da dikkat çekiyor.
 
Kampanya ayrıca markanın yeni stili olan Bar Bag'i tanıtıyor. Bu çanta, bir el çantası veya katlanarak küçük bir portföy şeklinde kullanılabilen büyük bir modelde veya çapraz takılan küçük bir modelde sunuluyor.  

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.