Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 янв. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Puma Avrupa ve EEMEA İçin Bölge Genel Müdürünü Seçti

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 янв. 2019 г.

Martyn Bowen'in şirketten ayrılmasının ardından, Alman spor giyim şirketi Puma, Arne Freundt'u Avrupa ve EEMEA bölgesi genel müdürü görevine getirdi.


Arne Freundt Puma'nın yeni Avrupa ve EEMEA bölgesi genel müdürü - Puma


Yeni görevinde Freundt, markanın Avrupa, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki yönetiminden sorumlu olacak. Freundt yeni görevine 2015'ten beri sürdürdüğü, perakende ve e-ticaret global direktörü rolünden terfi etti.

Yönetici, Puma bünyesine, 2011 yılında şirketin Avrupa'daki dönüşümünden sorumlu global strateji müdürü olarak katıldı.

Ataması hemen yürürlüğe giren Freundt, görevi yirmi yıldan uzun süredir bu pozisyonda çalışmış olan Martyn Bowen'den devraldı. Bowen ise şirketten farklı ilgi alanlarına yönelmek üzere ayrıldı.

Puma, bir önceki seneye kadar lüks ürünler grubu Kering'e aitti ancak Fransız holding geçen sene spor markalarını hissedarlarına devrederek yalnızca lüks alanına odaklanma kararı aldı.

Dünyanın en fazla tanınan spor markalarından biri olan Puma, 2017 yılında 4,1 milyar Euro tutarında satış gerçekleştirerek, 315 milyon Euro tutarında bir FVAÖK karı ortaya koydu. 1948 yılında kurulmuş olan şirketin günümüzde dünya çapında 13.000'den fazla çalışanı bulunuyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.