Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
23 сент. 2020 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Raf Simons'ın İlk Kadın Koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
23 сент. 2020 г.

Raf Simons, en sonunda önümüzdeki ay bir kadın koleksiyonu piyasaya sürüyor.


Raf Simons - Fotoğraf: Pixelformula



Simons, kısa bir basın açıklamasında, açılışın tam formatı  üzerinde çalışmaya devam ettiğini ifade etti, ancak önemli haber, Simons'un markasının ilk lansmanından yaklaşık 25 yıl sonra bir kadın koleksiyonu yanıtacak olması oldu.

Belçikalı tasarımcının şirketinin yer aldığı Antwerp'ten yapılan bir basın açıklamasında Raf Simos'un 23 Ekim'de erkek koleksiyonuyla beraber ilk kadın koleksiyonunu da tanıtacağı ifade edildi.

Karar, modanın en etkili tasarımcılarından biri olan Simons'un, 24 Eylül'deki Milano Moda Haftası sırasında Miuccia Prada ile ilk işbirliği koleksiyonunu sunmasından neredeyse tam bir ay sonra özel fikirlerini tanıtacağı anlamına geliyor.

Simons, 26 Ekim'den itibaren hem erkek hem de kadın koleksiyonlarının sanal showroom aracılığıyla alıcılara sunulacağını sözlerine ekledi.

52 yaşındaki Simons, Antwerp Kraliyet Akademisi moda okulundaki çalışmalarını bitirdikten kısa bir süre sonra 1995 yılında kendi moda evini açtı ve 1997'de Paris'te bir podyum koleksiyonu piyasaya sürmesinin ardından gençlik depremi stili ve tekno altkültür estetiğiyle büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz on yılda Jil Sander, Christian Dior ve Calvin Klein moda evlerinin kreatif direktörlüğünü yaptı ve sektörün en çok izlenen tasarımcılarından biri haline geldi.


 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.