Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 авг. 2022 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Ralph Lauren Ekim Ayında Kaliforniya'da Defileye Çıkacak

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 авг. 2022 г.

New Yorklu tasarımcı Ralph Lauren, tasarımlarını 13 Ekim'de Güney Kaliforniya'da gerçekleştirilecek İlkbahar/Yaz 2023 defilesiyle ilk kez Batı Yakası'na getiriyor.


Ralph Lauren Sonbahar 2022 koleksiyonu - Ralph Lauren


Şirketten yapılan açıklamada, "Bu, Ralph Lauren'in Batı Yakası'ndaki ilk defilesi olacak. Tasarımcı, hem erkek hem de kadın giyimini benzersiz bir şekilde Ralph Lauren'i ifade edecek özel bir moda deneyimiyle tanıtacak” diye belirtildi.

Defilenin gerçekleştirileceği kesin yer de dahil olmak üzere şov hakkında daha fazla ayrıntı açıklanmadı.

Ralph Lauren en son mart ayında, markanın 2019'dan beri ilk kez geleneksel moda ritmine dönüşünü işaret eden Sonbahar 2022 koleksiyonunu tanıttı. Merakla beklenen defile, Museum of Modern Art'ın içinde tasarımcının Fifth Avenue'de yer alan dairesini kopyalayacak şekilde tasarlanan bir galeride gerçekleştirildi. 

Tasarımcı, Covid-19 salgını nedeniyle Nisan 2020'de defile gerçekleştirmedi ve geçtiğimiz Mart ayında da bahar tanıtımını dijital ortamda yapmayı tercih etti.

Ralph Lauren, son yıllarda Güney Kaliforniya'da podyum gösterileri düzenleyen Gucci, Louis Vuitton, Dior ve Saint Laurent gibi bir dizi lüks markanın izinden gidiyor.

Şirket son olarak, 2 Temmuz'da sona eren üç aylık gelirlerin yüzde 8,3 artarak 1,4 milyar dolardan 1,5 milyar dolara yükseldiğini açıkladı. Sabit kur bazında, gelirleri yüzde 13 ile beklentilerin üzerinde artış kaydetti.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.