Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 нояб. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Richemont Patricia Gandji'nin Katılımıyla Yönetimini Güçlendiriyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 нояб. 2022 г.

Richemont, üst yönetim kuruluna Patricia Gandji'yi getirerek üst yönetim ekibini güçlendiriyor. Gandji, 30 yıllık yöneticilik tecrübesine sahiptir ve İsviçreli lüks grubu bünyesine 2007 yılında katılmıştır. 2017 yılından bu yana bölgeler grup CEO'su olarak görev yapmaktadır ve 2020 yılında ek olarak insan kaynakları yöneticisi sorumluluğunu üstlenmiştir. Şirket, altı aylık sonuçlarının yayınlanmasının ardından, Gandji'nin grubun CEO'su Jérôme Lambert altında çalışmaya devam edeceğini duyurdu.


Patricia Gandji uzun süredir grubun lider markası için çalışıyordu - cartier.com

 
Şirketin başkanı Johann Rupert yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Patricia yalnızca derin insani bakış açısını değil, aynı zamanda bölgeler hakkındaki engin bilgisini ve moda evlerimize ilişkin anlayışını da yeni görevine taşıyor. Patricia liderliğe empatik bir yaklaşım benimsiyor ve müşteri odaklı bakış açımızın temellerinden biri olan bu yaklaşımı Richemont bünyesinde başarılı bir şekilde teşvik ediyor". 

Almanya'da Landshut Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan 52 yaşındaki Alman yönetici, moda endüstrisindeki kariyerine İtalya ve Almanya'da başladı, başta Hugo Boss ve Escada bünyesinde olmak üzere çeşitli operasyonel ve stratejik pozisyonlarda görev aldı. 2007 yılında Richemont bünyesine katıldı ve burada grubun lider mücevher markası Cartier'de bir dizi önemli rol üstlendi.

Grupta görev hayatına Kuzey Avrupa perakende direktörü olarak başladı ve bir sonraki yıl Kuzey Avrupa genel müdürlüğüne terfi etti. 2014'ten itibaren ise Avrupa, Orta Doğu ve Afrika genel müdürlüğüne atandı. Ardından da Cenevre'de bölgelerden sorumlu grup CEO'su oldu.

Richemont, atamayı stratejik olarak nitelendirdi ve Gandji'nin grubun etkili olduğu beş bölgeye liderlik ederek ve grup genelinde insan kaynakları kapasitesinin geliştirilmesini sağlayarak yarattığı değere yönelik takdirlerinin bir göstergesi olduğunu belirtti.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.