Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 июн. 2018 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Rochas'nın Hazır Giyim Erkek Giyim Kreatif Direktörü: Federico Curradi

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 июн. 2018 г.

Rochas'da erkek giyimin başında artık yeni bir isim var. 2017'de Béatrice Ferrant yönetimi altında, erkek hazır giyim koleksiyonunu yeniden lanse etmesinin ardından, Rochas'nın sahibi Interparfums markasının yeni hayatının ikinzi bölümünü yönetmek için yeni bir tasarımcı seçti. İtalyan Federico Curradi, Rochas erkek giyimin Kreatif Direktörü olarak atandı ve ilk koleksiyonu Sonbahar/Kış 2019-20 olacak.


Federico Curradi - Interparfums


Curradi Rochas vizyonunu Ocak ayında Paris Fashion Week'de tanıtacak. Curradi daha önce 2001-2005 arasında Ermannı Scervino kreatif stüdyosunda ardından 2005-2007 arasında Roberto Cavalli'de çalıştı. Ardından ise sekiz yıl boyunca, Iceberg'ün Kreatif Direktörü olarak görev aldı. 2016 yılında, yirmi yıl önce Dunhill için örgü giyim danışmanı olarak çalıştığı dönemde kurduğu, kendi markasını yeniden lanse etti.

Curradi'nin Rochas'daki misyonu 2017 sonunda yalnızca bir sezon yönetilmesinin ardından beklemeye alınan erkek giyimini yeniden canlandırmak. Bu esnada Interparfums yeni bir strateji de ortaya koydu. İlk kez bir moda koleksiyonunu içerden geliştirme konusunda kendini deneyen parfüm grubu, sonunda bu koleksiyonu İtalyan moda grubu Onward'a lisans olarak verme kararı aldı.

Floransa doğumlu Curradi Onward ile çalışacak ve Parisli markanın erkek koleksiyonlarına oldukça İtalyan bir bakış açısı getirecek. Interparfums'ün yeni erkek giyim yaklaşımı kadın giyimi için ortaya koyduğu yaklaşımla tutarlılık gösteriyor, kadın giyim de Onward'a lisans verilmişti ve 2013 yılından beri İtalyan tasarımcı Allessandro Dell'Acqua tarafından tasarlanıyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.