Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
17 янв. 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Stella McCartney’den erkek mayo koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
17 янв. 2018 г.

Bu Ocak ayında, Stella McCartney ilk tam erkek mayo koleksiyonunu lanse edecek. Koleksiyonda boksör şortları, havlular ve plaj çantaları yer alacak.


Photo: Stella McCartney


Markanın sürdürülebilirlik idealleri doğrultusunda, koleksiyon organik pamuk, geri dönüştürülmüş naylon gibi malzemeler kullanılarak, lavanta, sarı, pembe, koyu yeşil, mavi ve parlak turuncu renk skalasında üretildi.

SS18 hazır giyim koleksiyonundan tropikal baskı, hayvan baskıları, yıldız işlemesi ve ipekli eşarba uygulanana benzeyen geometrik model gibi baskılar bu koleksiyonda karşımıza çıkıyor. Renkli kordonlar her şeyin üzerinde karşımıza çıkıyor.

Sörf, cennet ve çılgın gecelerden ilham alan koleksiyon 145 Sterlin ila 235 Sterlin arasında fiyatlarda sunulacak. Aynı zamanda Ethical Fashion Initiative’in Kenya merkezi ile işbirliği içerisinde iki tarzda üretilmiş olan bez doğal çantalar da koleksiyonda yer alacak.

Çantalar zanaatçıların Stella logosunu tasarımı elle dikmeden önce özel bir baskı yöntemiyle boyadıkları Kenya’da dikildi. Proje dünya çapında fakirliği azaltmaya odaklanıyor.

Stella McCartney erkek mayo koleksiyonu çevrimiçi olarak ve Stella McCartney mağazalarında aynı zamanda Harrods ve Mr Porter büyük alışveriş merkezlerinde satışa sunulacak.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.