Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
5 дек. 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Textile Events ABD'de Gerçekleştirilecek İlk Texfusion'ın Ayrıntılarını Açıkladı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
5 дек. 2018 г.

Textile Events yoğun bir Ocak ayına hazırlanıyor. Londra'da Business Design Centre içinde gerçekleştirilecek olan The London Textile Fair'in yeni buluşması, ardından ise ABD'de, New York'ta gerçekleştirilecek olan ilk Texfusion geliyor.


Photo: The London Textile Fair


Penn Station ve Madison Square Garden'dan çıkınca yer alan Penn Plaza Pavilion'da gerçekleştirilecek olan Texfusion Avrupalı ve uluslararası kumaş ve aksesuar üreticilerini ağırlayacak.

"Doğu Yakası'nın moda başkenti ve giysi üretim merkezi" unvanını taşıyan New York'ta, 16-17 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ilk Texfusion yaklaşık 100 sergiciyi bir araya getirecek.

Londra'da ise 500'den fazla sergici 9-10 Ocak tarihlerinde, The London Textile Fair'de koleksiyonlarını sergileyecek. Sergicilerin %98'i Avrupa veya Türkiye'den gelen, yoğunlukla Avrupalı olan etkinlik, İlkbahar/Yaz 2020 için pazar trend'lerine bir genel bakış sunacak.

İki günlük etkinliğe Birleşik Krallık, Fransa, Belçika, İtalya, Portekiz, Kuzey Avrupa ve Orta Doğu'dan 5000 ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

The London Textile Fair, Fashion Fabrics (Moda Kumaşları) Accessories (Aksesuarlar) ile Print Design (Baskı Tasarımı) ve Vintage Garments (Vintage Giysiler) alanlarını içerecek. Fashion Fabrics (Moda Kumaşları) alanında 400 sergici yer alacak ve 600 koleksiyon sergilenecek.

Textile Events aynı zamanda London Print Design Fair ve Texfusion etkinliklerini de gerçekleştiriyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.