Опубликовано
3 февр. 2016 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Texworld USA : 4000 profesyonel New York’ta

Опубликовано
3 февр. 2016 г.

Texworld ve Apparel Sourcing’in 24-26 Ocak tarihlerinde New York Javits Convention Center’da gerçekleştirilen Amerika etkinlikleri, şehrin gördüğü en büyük kar fırtınalarından birine rağmen, 310 kurumdan 4000 profesyoneli bir araya getirdi.


Texworld USA - Messe Frankfurt


23 Ocak günü, “Toplantı”  günü aynı zamanda büyük kar fırtınasının da başladığı gün oldu, Manhattan’ın beyaz sokaklarında en donanımlı veya en cesur araçlar bile gezinemiyordu. Bu nedenle de organizatörler, şirketlerin stantlarını tamamlamalarına olanak sağlamak için ilk gün açılışını bir saat ileriye aldı. Bunun yanı sıra ziyaretçiler ve sergiciler tüm gün New York hava sahasının tamamen kapanmasıyla da mücadele etmek durumunda kaldı.

Finalde, Amerikan tekstil ve giyim tedarikçilerinin yanı sıra Çinli, Perulu, Portekizli, İngiliz, Kolombiyalı, Pakistanlı, Koreli, Japon ve Hintli tedarikçilerin de katılımıyla 16 ülkeden temsilciler fuarda yerlerini aldı. Texworld alanında 201 sergici, Apparel Sourcing tarafında ise 109 giyim üreticisi katılım gösterdi.

Fuar bir kez daha Gregory Lamaud ve 16 farklı ürün grubunu kapsayan ilkbahar/yaz 2017 seçili tekliflerini sergileyen, Louis Gerin tarafından tasarlanan trend alanda gerçekleştirildi. Bu buluşmada ilk kez verilen, yedi kategoride en yenilikçi sergicilerin ödüllendirildiği, Texworld USA Cutting Edge Awards ödülleri sahiplerini buldu.

Texworld ve Apparel Sourcing’in Paris etkinliği 15-18 Şubat tarihlerinde Bourget sergi alanında gerçekleştirilecek, organizatörler aynı zamanda 23-25 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Türkiye etkinliğine de hazırlanıyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.