Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 февр. 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Tommy Hilfiger ve Gigi Hadid’den Yeni 2018 Koleksiyonu

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 февр. 2018 г.

Gigi Hadid ve Tommy Hilfiger dördüncü ‘TommyXGigi' işbirliğini lanse ediyor.


Archiv


Süper model ve tasarımcı İlkbahar 2018 "see now buy now" koleksiyonu için tema olarak motor sporlarını belirledi. Koleksiyon 25 Şubat'ta Milano Moda Haftası’nda tanıtıldıktan sonra satışa sunulacak.

Tommy.com sayfasından görülebilecek olan koleksiyondan, sevenleri lansman öncesinde yarış referansları ve üç renk (kırmızı, beyaz ve mavi) ile sunulan parçalardan kişisel bir istek listesi oluşturabilecek. Koleksiyonda geniş kesim rüzgar montları, kesilmiş motorsiklet ceketleri, sportif eldivenler ile tişörtler, fermuarlı pantolonlar ve örgü parçalar yer alacak. Üç renkli çizgiler bilek hizasında siyah botlardan, platform terliklere ve sweatshirt’lerden, çantalara her üründe yer alacak.

Hadid daha önce moda evi ile üç “TommyXGigi” koleksiyonu için işbirliği yaptı. eylül 2016'dan beri devam eden işbirliklerinin her biri yenilikçi, interaktif defileler ile farklı şehirlerde lanse edildi ve tanıtımların hemen ardından sevenleri için satışa sunuldu. İlkbahar 2018 koleksiyonu için yayınlanan bir kamera arkası videosu süper modeli yeni koleksiyon için tasarım çalışması yaparken, parçaların uygun şekilde düzenlenmesi için çalışırken ve yarış temalı kampanyanın çekimleri sırasında gösteriyor.
 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.