Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 окт. 2021 г.
Время чтения
3 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Tommy x Timberland: Hilfiger'in Son İşbirliği

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 окт. 2021 г.

Tommy x Timberland işbirliği 26 Ekim 2021, Salı günü lanse edildi.


Tommy x TimberlandDR - DR
La première capsule est composée de dix-sept pièces rendant hommage aux modèles et aux couleurs les plus emblématiques des deux marques. Elle comprend des vêtements, des


Sunulan ilk koleksiyon, her iki markanın da renkli özel stillerine saygı duruşunda bulunan 17 parçadan oluşan bir hibrit kapsül koleksiyon olacak. Parçalarının tümü 90'ların ruhu ve estetiğine atıfta bulunan, Tommy Hilfiger'ın Amerikan kültürüne enerjik yaklaşımının Timberland'in otantik dış mekan ve çalışma estetiği ile buluştuğu ürün yelpazesinin tamamı giyim, ayakkabı, aksesuar ve elbette botları içerecek.
 
Tommy Hilfiger FashionNetwork.com'a yaptığı açıklamada; “Açık alan segmentinde ikonik bir Amerikan markası olan Timberland, miras konseptini  kutlamayı istediğimiz bu işbirliği için oldukça anlamlı doğal bir tercih oldu. Süreç benim için yüksek yaratıcılığa sahip bir ve uzun zamandır beklediğim bir macera oldu. 90'ların en ikonik pop kültürü görüntülerinden bazılarına bakarsanız, Tommy Hilfiger ürünlerinin genellikle Timberland botlarıyla eşleştirildiğini göreceksiniz" ifadelerini kullandı.


Tommy x Timberland



Parlak sarıları, en yumuşak mavi tonlarıyla birleştiren koleksiyon, ortak logolu kanarya sarısı yağmurluklar; çok renkli çizgili gömlekler; elastik kesimli büyük boy polarlar ve diklemesine çift logo ile sunulan marangoz pantolonları içeriyor.
 
Bu ilk koleksiyon, çevrimiçi olarak Tommy.com, Timberland.com üzerinden, dünya çapında seçili Tommy Hilfiger ve Timberland mağazalarında ve seçkin toptan satış ortakları aracılığıyla satışa sunulacak.
 
Timberland'ın Başkan Yardımcısı ve küresel kreatif direktörü Lee Holman yaptığı açıklamada iki markanın birlikteliğini kutlamak için, özgün bayraklarını Timberland ağacı ile birleştirdiklerini ve bunu koleksiyonun tamamında hibrit bir logo olarak sunduklarını ifade etti. Timberland'ın turuncu renklerini Amerika'nın renkleri olan kırmızı, beyaz ve mavi ile birleştirdiklerini ve bunun da 90'lı yıllarda tüketicilerin kahverengi Timberland ayakkabıları ile Tommy paletini bir arada kullanmasının bir yansıması olduğunu belirtti.


Tommy x Timberland


Hazırlıklı olmayı hip-hop vuruşuyla harmanlama sanatında bir usta olan Tommy Hilfiger, süper boy bir 'H' logolu iki yönlü üniversite ceketi ve siyah naylondan uzun tozluklar ve parkalar planlıyor.
 
Daha önce Gigi Hadid, Zendaya ve Lewis Hamilton gibi isimlerle ortaklık yapmış olan New York merkezli tasarımcı Hilfiger, arşivlerine dalmanın ve Timberland ile birlikte 90'ların o iyimser, 'her şey mümkün' enerjisini yeniden yaşamanın harika ve nostaljik bir deneyim olduğunu ifad etti ve kültürün, markalarını şekillendirdiğini ve kendilerinin de zamanın moda görünümünü şekillendirdiğini belirtti.

Doğal olarak koleksiyon, Tommy'nin efsanevi Timberland 6” inşaat botunun da bir yeniden yorumunu içeriyor. Dil kısmında tasarımcının Amerikan denizcilik bayrağı baskısıyla sunulan ayakkabı, toğuk kısmında ortak hibrit logo ile sunuluyor ve kısa süre içerisinde kült haline gelmesi bekleniyor.


Tommy x Timberland - DR


Timberland'ın küresel kreatif direktörü Christopher Raeburn, favorisi olan "The 6" botu ile ilişkili olarak: Tommy Hilfiger DNA'sı ile yeniden yorumlanan klasik Timberland çizme yeni bir bakışla sunuluyor. Hibrit logoya sahip olmasaydı dahi, bu bot Timberland ve Tommy'nin tüm özelliklerini taşıyor" diye ifade etti.

İkinci kapsül koleksiyonda hazırlanırken, iki marka, gelecek neslin ilgisini çekmek ve onlara ilham vermek için tasarlanan birden fazla dijital etkinlik planlıyor.
 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.