Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
6 февр. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Tory Burch, Prada'nın eski yöneticisini Avrupa ve Orta Doğu'nun Başına Getirdi

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
6 февр. 2019 г.

ABD'li marka Tory Burch üst düzey yönetim ekibini güçlendiriyor. Eskiden LVMH grubu bünyesinde çalışan,Tory Burch'un kocası Pierre-Yves Roussel'ın CEO olarak atanmasından yaklaşık iki ay sonra, ABD'li marka, yeni oluşturulan Avrupa ve Ortadoğu başkanı görevine Prada'nın eski yöneticilerinden Stefano Sutter'ı getirdi. Eskiden Prada Group için Kuzey Avrupa bölge direktörü olan ve Prada ile Miu Miu’nun yönetiminden sorumlu olan Sutter, 4 Şubat’ta yeni görevine başladı.


Stefano Sutter - DR


2010 yılında Prada'ya katılmadan önce, Sutter beş yıl boyunca İspanyol grubu Inditex'te çalıştı; burada çeşitli görevlerinin yanı sıra Zara, Massimo Dutti ve Oysho'dan sorumlu, Orta Avrupa Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Kasım 2018'de, 250 tek markalı mağaza işleten ve dünya çapında 3.000 çok markalı perakendeci aracılığıyla dağıtılan Tory Burch, 2009'da Montecarlo merkezli yatırım fonu Tresalia Capital'e sattığı hisseyi geri aldı. Bu işlem, markanın kurucusu ve ana hissedarları General Atlantic ve BDT Capital Partners'ın hisselerinin yükselmesini sağladı.

2010 yılında, Tory Burch Paris, Milano, Roma, Münih ve İstanbul mağazalarının yanı sıra  Londra'da bir Avrupa amiral mağazasının açılışını gerçekleştirdi ve şehirde işlettiği mağaza sayısını üçe çıkardı. Marka ayrıca Orta Doğu’daki etkisinin arttığını da ifade etti.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.