Автор
Reuters API
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 мар. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Unilever Fransız Kozmetik Markası Garancia'yı Satın Almaya Hazırlanıyor

Автор
Reuters API
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 мар. 2019 г.

Tüketici ürünleri devi Unilever, Fransız cilt bakımı ve kozmetik markası Garancia'ya bağlayıcı bir satın alma teklifinde bulunduğunu açıkladı.


Garancia


Eczanelerde ve markanın çevrimiçi mağazasında satışa sunulan Garancia'nın 38 ürünü bulunuyor. Ürünler 7 ila 60 Euro arasında satışa sunuluyor.

Garancia CEO'su Savéria Coste yaptığı açıklamada, Fransa'da büyümelerini sürdürmelerinin ardından Garancia'nın gelişmesinde yeni bir evreye girmeye hazır olduğunu ve Unilever Prestige'in Garancia'nın hedeflerine ulaşması için doğru iş ortağı olduğunu ifade etti.

Unilever başkan yardımcısı ve Prestige CEO'su Vasiliki Petrou ise açıklamasında Garancia'nın doğallık ve bilimi bir araya getiren ürünleriyle eczanelerde lider marka olduğunu ve bu markayı küresel olarak büyütme olanağına sahip oldukları için mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Anlaşmanın koşullarının ikinci çeyrekte sonuçlanması beklenirken, bu koşullar hakkında bir bilgi paylaşımında bulunulmadı.

2018 yılında 51 milyar Euro ciro kaydeden Unilever'in portföyünde 400 marka yer alıyor. Grup ürünlerinin çevresel etkisini yüzde 50 oranında düşürmeyi hedefleyen bir sürdürülebilirlik planı geliştiriyor. Grup aynı zamandaProcter & Gamble'ın eski yöneticisi Sunny Jain'i Güzellik ve Kişisel Bakım segmentinden sorumlu yeni başkanı olarak atadı.


 

© Thomson Reuters 2024 All rights reserved.