Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 сент. 2020 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Valentino Organizasyon Düzenlemesine Devam Ediyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 сент. 2020 г.

Valentino, yönetimini bir kez daha değiştirdi. 2012'den beri Katarlı kraliyet ailesinin yatırım şirketi Mayhoola'ya ait olan İtalyan lüks markası, Laurent Bergamo'yu Amerika'daki faaliyetlerinin başına getirdi. Yerine Simone Bertolini’nin geldiği yönetici daha önce, Orta Doğu pazarından sorumluydu.



Valentino önemli görevlerde değişikliğe gitti - PixelFormula


Eylül ayından bu yana görevde olan Laurent Bergamo, yeni göreviyle yılın başında Valentino bünyesinde çalışmaya başlayan markanın ticaret müdürü Marco Giacometti'ye rapor verecek.
 
Fransız yönetici Bergamo, Toulouse'daki ISEG pazarlama ve iletişim okulundan mezun oldu. Bir süre Furla'da çalıştıktan sonra yönetici, Tod's bünyesinde 14 yıl görev aldı. Ardından 2018 yılında Valentino'ya katıldı.

Yapılan açıklamada Bergamo’nun yeni görevinde, Valentino'nun Amerika, Kanada ve Meksika pazarları için perakende, toptan satış ve çevrimiçi dağıtım ağlarına yönelik yeni geliştirme aşamasının stratejik yönünü yöneteceği ve markanın bölgedeki varlığını güçlendirmeye devam edeceği ifade edildi.
Bergamo, Valentino'nun kıtaya genişlemesini hızlandırdığı bir dönemde Amerika'nın yönetimini üstleniyor. Marka, Meksika'daki ilk mağazasını Mexico City'de El Palacio de Hierro Perisur'da açtı. Ayrıca, Haziran ayında marka Dallas'taki Highland Park Village'daki mağazasını da büyüttü. Mağaza, 2017 yılında açıldığında yalnızca kadın giyim koleksiyonları için tasarlanmıştı ve şimdi ise hazır giyim, aksesuarlar ve parfüm de dahil olmak üzere erkekler için tüm ürün yelpazesini barındıracak şekilde genişletildi.

Valentino, 2019'un başında Tod's'tan Gianfranco Ditadi'nin Kuzey Amerika CEO'su olarak atandığını da duyurmuştu.
 
Bergamo'nun atamasının açıklandığı bu dönemde Valentino yönetim kadrosunda yer alan isimler şu şekilde sıralanıyor: kreatif direktör Pierpaolo Piccioli, marka direktörü Alessio Vannetti (Gucci’den), CEO Jacopo Venturini ve ticaret direktörü Marco Giacometti.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.