Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 февр. 2023 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Valentino Vintage Küresel Varlığını Üç Yeni Lokasyonla Genişletiyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 февр. 2023 г.

Lüks markanın ikinci el ürünlerine adanan Valentino Vintage döngüsel moda projesi Londra, Paris ve Seul'e ulaştı. Açılan bu mağazalar, Milano, Tokyo, New York ve Los Angeles'ta projede yer alan uluslararası vintage moda adresleri ağına katıldı.


Valentino Vintage - DR


Valentino ayrıca, uluslararası öğrencilerin arşiv modası konusundaki farkındalığını artırmayı amaçlayan yaratıcı bir işbirliğini editör platformu olan 1 Granary'yi başlattı. Girişim, farklı şehirlerdeki yedi tasarım okuluyla ortaklaşa yürütülüyor. Valentino, arşiv ögelerinin bir kısmını okullara bağışlayarak öğrencilerin markanın mirasına aşina olmasını sağlayacak.
 
Valentino Vintage projesi, ilk olarak çevrimiçi aşamasıyla Şubat 2022'de başlatıldı ve Nisan ayında, dünya çapında seçkin vintage mağazalarında gerçekleştirilen özel bir tanıtımla devam etti. Mağazalar, yıllardan beri birçok kültürel ikonun görünümlerinn küratörlüğünü yapıyor ve müşterilerine Valentino ürünlerini yeniden satma fırsatı veriyor.

Valentino Vintage küresel ağı şu anda yedi adresten oluşuyor: Madame Pauline (Milano), New York Vintage Inc. (New York), Recess (Los Angeles), The Vintage Dress (Tokyo), Plaisir Palace (Paris), Rellik (Londra) ve Janemarch Evi (Seul).

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.