Автор
Reuters
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
19 янв. 2022 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Valentino'nun Yapısında Yeniden Organizasyon

Автор
Reuters
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
19 янв. 2022 г.

İtalyan moda evi Valentino Pazartesi günü yaptığı açıklamada, ticaret ve kontrol bölümlerini ayırmak için finans ve operasyon yapısını iki ayrı birimde yeniden düzenlediklerini belirtti.


Valentino - İlkbahar-Yaz 2022 - Kadım Giyim - Paris - © PixelFormula


Katarlı yatırım aracı Mayhoola tarafından kontrol edilen şirket, sırasıyla Giuseppe De Mori ve Alberto Fasanotti tarafından üstlenilmek üzere iki yeni rol (operasyonlar ve lojistik sorumlusu ve küresel finans müdürü) oluşturduğunu açıkladı.

Her iki yönetici de doğrudan İcra Kurulu Başkanı Jacopo Venturini'ye rapor verecek.

De Mori, Maison'un endüstriyel stratejisini denetleyecek ve üretimi küresel düzeyde lojistikle koordine edecek. Ayrıca, yapılan açıklamada grup için bir öncelik olan iç süreçlerin dijitalleştirilmesini ve sürdürülebilirliği de denetleyeceği belirtildi.

Venturini yaptığı açıklamada, markanın bir sonraki dönemini birlikte oluşturmaya, ticaretini düzene sokmaya ve Valentino'yu en köklü İtalyan couture moda evi olarak yeniden konumlandırmaya kararlı olduklarını ifade etti.

Lüks grubun "gelecek için yeni bir rota çizdiğini" de sözlerine ekledi.

1960 yılında Valentino Garavani tarafından kurulan moda evi, Covid-19 krizinden sert bir şekilde etkilendi ancak yılın ilk altı aylık döneminde satışların %64 artması sayesinde 2021 gelirlerinin pandemi öncesi seviyelere yaklaşmasını bekliyor.
 

© Thomson Reuters 2024 Все права защищены.