Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 янв. 2018 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Valentino’nun gizemli romantik vizyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 янв. 2018 г.

Roma’nın en ünlü moda evi Valentino’nun Paris'te sergilediği son koleksiyonunun mesajı kuralları bozmak, yıkmak ve diğerlerini alt üst ederken yeni kurallar ortaya koymaktı.
 

Valentino - Fall-Winter2018 - Menswear - Paris - PixelFormula



Pierpaolo Piccioli’nin yönetimi altında, Valentino’nun rockstud ayrıntıları ve şık kamuflaja olan tutkusu ile anında tanınır bir hale geldi. Bunlar yine Salomon de Rothschild malikanesinde tanıtılan sonbahar 2018 erkek koleksiyonunun öne çıkan ögeleriydi.
 
Yalnızca bu sezon, rockstud’lar etkili detaylar olmak yerine kusursuz kesimli kaşmir mantolardan ve benzersiz redingotlardan oluşan şık bir seriye asil birer ekleme olarak öne çıkıyordu. Kamuflaj ise, daha önce yeşil naylon montlarda görülürken, göz alıcı siyah ve mavi kabarık mantolarda da görülüyordu. Bu giysilerin çoğunda tasarım kalitesinin yansıması görülüyordu.

Valentino aynı zamanda geniş uzun mantolar için Moncler ile işbirliği yapmıştı. Giysilerin bu versiyonlarında Piccioli’nin bir tasarımı olan ve geçen sene tanıtılan küçültülmüş VLTN logosu yer alıyordu.

Romalı tasarımcı tüm koleksiyonunu “Aristopunk, hassas bir isyan” olarak adlandırıyordu. Rolling Stones’un Their Satanic Majesties Request’i kaydetmesinin ardından ülkenin malikanelerinşn koridorları ve yatak odalarında rock sanatçıları hüküm sürmüş olsa dadDefileyi izlemeye gelenler arasında punk sanatçıları da vardı.

Ön sırada Narcos ve Game of Thrones’da rol alan Pedro Pascal’ın yanı sıra Mark Ruffalo gibi ünlüler yer alıyordu.

CEO Stefano Sassi FashionNetwork.com’a yaptığı açıklamada moda evinin 2017 yılı yıllık gelirlerinde %5 artış kaydettiğini ve 1,2milyon Euro’nun biraz altında kaldığını ifade etti. Dolayısıyla markanın DNA’sındaki dönüşüm faaliyetinin altında bir yöntem yattığı çıkarımı yapmak mümkün.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.