Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 апр. 2020 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Victoria Secret'ın Çin'deki Yüzü: Zhou Dongyu

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 апр. 2020 г.

Dünyadaki en seksi modellerden oluşan "melekleri" ile tanınan İç giyim üreticisi Victoria's Secret, Çin'deki yeni yüzü olarak ünlü model Zhou Dongyu'yu seçti. Bu sürpriz gelişme Ünlü marka için bir strateji değişikliğinin göstergesi olarak değerlendirildi.



Women's Wear Daily'nin (WWD) haberine göre Çin'de büyük üne sahip bir oyuncu olan Zhou Dongyu Victoria'a Secret tarafından bölgedeki yeni yüzü olarak seçildi. Bu atılımın önümüzdeki yıllarda iç çamaşırı devinin ülkedeki görünürlüğünü artırması bekleniyor.

Aktris ve model Zhou Dongyu Alıç Ağacının Altında filmi ile ün kazandı ve Asya Film Ödülleri ve Hong Kong Film Ödülleri gibi önemli ödül törenlerinden ödüllerle dönmesini sağlayan birçok filmde rol aldı.

28 yaşındaki oyuncu markanın Çin'deki basın sözcüsü mü olacağı yoksa Victoria's Secret Pink gibi özel bir koleksiyonu mu temsil edeceği henüz bilinmiyor. Öncelikle bir film yıldızı olarak tanınıyor olsa da Zhou Dongyu moda dünyasına yabancı değil. Oyuncu Burberry'nin Çin'deki tanıtım yüzü ve İngiliz markanın kampanyalarında düzenli olarak rol alıyor.
 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.