Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 янв. 2017 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Woolrich’ten outdoor/urban ayakkabı kapsül koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 янв. 2017 г.

Woolrich Sonbahar/Kış 2017/18 sezonu ile ilk ayakkabı koleksiyonunu lanse ediyor ve Pitti Uomo’da sınırlı sayıda sunulacak parçalar içeren kapsül koleksiyon ile bir tanıtım gerçekleştiriyor.


Woolrich’in yeni Yürüyüş Botu - Woolrich


‘Woolrich Shoes’ (Woolrich Ayakkabıları) projesi outdoor teknolojisine sahip ayakkabıların tipik özelliklerini günlük şehir stili ile birleştiriyor. Koleksiyon Vibram tarafından özel olarak Woolrich için üretilmiş iki tür taban içeriyor: "Klasik dağ botu tırtıklı tabanı ve markanın imzası Buffalo dama görünümüne dayalı olarak modellenmiş yenilikçi tutuşlu taban".

Koleksiyon iki ayrı seriden meydana geliyor, serilerden biri outdoor özellikleri taşırken diğerinin urban özellikleri baskın geliyor. Her iki seri de klasik günlük ayakkabıya yeni bir bakış açısı getiriyor. Koleksiyonda geleneksel deri veya ileri teknoloji ürünü malzemeler kullanılarak üretilmiş koşu ayakkabısı türlerinden ‘Hiker Boot’ modeli gibi klasik dağ ayakkabılarına, Vibran taban malzemesi sayesinde günlük olarak da kullanılabilen bir yürüyüş ayakkabısına kadar farklı ürünler bulmak mümkün.

Pitti Uomo’da sunulacak sınırlı sayıda parçadan oluşacak koleksiyon Woolrich Mill yününden, erkek ürün modellerinde ‘Melton blue’ deseni kadın ürün modellerinde ise ‘Hunting damalı’ desen kullanıldı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.