Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
29 июн. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Yann Rivoallan Fédération Française du Prêt-à-Porter Féminin'in Yeni Başkanı Olarak Atandı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
29 июн. 2022 г.

Fédération Française du Prêt-à-Porter Féminin'in yeni başkanı, deneyimli bir Fransız moda oyuncusu ve dijital uzmandır. 23 Haziran'da gerçekleştirilen genel kurul sonunda kurum, yönetim kurulunu yeniledi ve yeni başkanı olarak Yann Rivoallan'ı seçti. Rivoallan son altı yıldır bu görevi yürüten stratejik danışmanlık ajansı Nelly Rodi'nin başkanı Pierre-François Le Louët'in yerini alacak.

Yann Rivoallan: FFPAPF'nin yeni başkanı - DR


48 yaşındaki yönetici, erken yaşlardan itibaren girişimci bir ruha sahipti. Bordeaux'da okuduktan sonra, ESCP işletme okulu mezunu, henüz 23 yaşında bir öğrenciyken ilk şirketini kurdu.

20 yılı aşkın bir süredir Fransız moda sektöründe çalışan yönetici, 2008 yılında markalar için e-ticaret satışları kanalının uygulanması, geliştirilmesi ve yönetimi konusunda uzmanlaşmış bir hizmet şirketi olan The Other Store'u kurduğunda dijital dönüşümünün arkasındaki itici güçlerden biriydi. 

O zamandan beri The OZ olarak yeniden adlandırılan şirket, birkaç düzine markayla çalışıyor ve yaklaşık 70 kişiyi istihdam ediyor ve  50 milyon Euro'luk bir rapor edilen ciroya sahip. Şirketin hissedarı olmaya devam eden yönetici, geçen yıl, eğitim profesyonelleri için yeni dijital formatları araştıran Everywhere Anytime adlı başka bir şirket kurdu.

Rivoallan federal ile ilgili çalışmalarına altı yıl önce, önce Syndicat de Paris de la Mode Féminine yöneticisi olarak ve ardından 2019'da Fédération Française du Prêt-à-Porter Féminin yönetim kuruluna katılarak ve dijital sorunlara müdahalelerde bulunarak başladı. Covid-19 krizi sırasında, karantinalar süresince canlandırma ve e-ticaret en iyi uygulamaları hakkında web seminerleri yönetti.

Bu üç yıllık dönem boyunca, başkana görevinde Sophie Pineau, Alain Sarfati ve Hervé Coulombel'in başkan yardımcıları ve Eric Sprung'un sayman olarak görev yaptığı yenilenmiş bir yönetim kurulu eşlik edecek.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.