Автор
AFP
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 февр. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Yatırım Şirketi Eurazeo ABD'li Spor Markası Dağıtımcısı Bandier'yi Satın Aldı

Автор
AFP
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 февр. 2019 г.

Yatırım şirketi Eurazeo yaptığı açıklamada ABD'li çok markalı lüks spor markası dağıtımcısı Bandier'nin azınlık hissesini, 25 milyon USD'ye (yaklaşık 21 milyon Euro) satın aldığını ifade etti.


Bandier


Eurazeo Brands'in yöneticisi Jill Granoff, yaptığı açıklamada Bandier'nin spor giyiminin başında yer aldığını ve bu hızla büyüyen sektörde önemli düzeyde pazar payı kazanmak için gereken herşeye sahip olduğunu ifade etti.

Bandier 2014 yılında kuruldu ve New York ile diğer önemli aBD şehirlerinde yedi mağaza ile hizmet veriyor. Eurazeo Bandier'nin e-satış hesaplarının gelirinin yaklaşık yarısını oluşturduğunu belirtti. Bandier yaklaşık 300.000 spor sever tarafından takip ediliyor ve New York'ta fitness salonu Studio B'yi de işletiyor.

Bu, Eurazeo'nun yüksek potansiyele sahip markalara odaklanan departmanı Eurazeo Brands tarafından yapılan üçüncü yatırım oldu. Grup ABD ve Avrupalı tüketici şirketlerine 800 milyon USD yatırım yapmayı ve aralarında güzellik, moda, iç tasarım, wellness, yiyecek ve tatilin de yer aldığı çeşitli sektörlerdeki geniş çaplı markalardan yararlanmayı planlıyor.

Копирайт © 2024 AFP. Все права защищены. Любая информация даннного раздела защищена законом об интелектуальной собственности и не может быть скопирована, перепечатана, изменена, издана или использована в коммерческих целях.