Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
31 мар. 2021 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Yeni Admiral Yatını Giorgio Armani Tasarlayacak

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
31 мар. 2021 г.

Birkaç büyük yatın gururlu sahibi olan Giorgio Armani, gizemli bir müşteri için yeni bir Admiral süperyat tasarlayacak.
 

Fotoğraf: Armani - Foto: Armani



Armani, 72 metre uzunluğunda olan motorlu yatı inşa etmek için lüks yatçılıkta dünya lideri olan Italian Sea Group ile ortaklık kuruyor. Tasarımcı, yatın 2024'ün başlarında hazır olmasını planlıyor.
 
Armani'nin ilk yatı, 2003 yılında edindiği, 50 metrelik Mariu, adını tasarımcının annesinden alıyor. Oldukça farklı Armani estetiği - geniş tik döşemeleri ile dikkat çeken yat; ağartılmış meşe paneller; açık plan salonlar ve minimalist kamaralar içeriyor. Mariu şu anda yoğun sezonda 225.000 € 'dan kiralanabiliyor.

Tasarımcının ikinci yatı olan 65 metrelik Maìn, 2008 yılında teslim edildi ve kendisinin denizde kamufle olmasını sağlayan sıradışı koyu yeşil bir renge ve ekstra görünürlük sağlamak için son derece ayırt edici katmanlı cam siperlere sahipti. Armani'nin mütevazı zarafetiyle tamamlanan Maìn, genellikle İtalyan Donanması'nın üssü olan Ligurya limanı La Spezia limanına demirleniyor ve tasarımcının Saint-Tropez'deki konutları ile Pantelleria adası arasında gezmesini sağlıyor.
 
Moda efsanesine göre Maìn, yedi kabinde 12 misafir ağırlayabiliyor ve 14 kişilik mürettebatı günde üç kez değişiyor. Maìn de Mariu gibi, Armani'nin memleketi Piacentino'da anne anlamına gelen anlamına Mama kelimesinin küçültme ekiyle kullanılan halini ifade ediyor.
 
Tasarımcının ilk iki yatını, Domenico Dolce ve Stefano Gabbana'nın yatını da yapan Codecasa yaptı.
 
Ancak, bir sonraki tasarımı için Armani, Giovanni Costantino tarafından kurulan ve 100 metre uzunluğa kadar yatlar ve gemiler inşa eden ve yenileyen, lüks yat işletmecisi Italian Sea Group ile şık ve teknolojik bir seri geliştiriyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.