Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
14 дек. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Yohji Yamamoto’dan Tokyo’da bir sanat sergisi

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
14 дек. 2016 г.

Etkileyici Japon moda tasarımcısı Yohji Yamamoto Tokyo’da kendisinin yaptığı resimler, heykeller ve enstalasyonlardan oluşan bir sergi açtı. Bu serginin Japonya’nın başkentine araştırma veya satın alma amacıyla yolculuk eden herkes tarafından mutlaka görülmesi gerektiğini düşünüyoruz.


Photo: Archive


10 Aralık’ta Tokyo Opera City Art Gallery’de açılan 'Painting and Weaving Opportunity’ sergisi tasarımcının, tasarımlarını resimler ile 2D ve 3D, kadın ve erkek gibi zıtlıklar arasındaki ilişkiler ile bezediği son çalışmalarını ortaya koyuyor.

1981 yılında yaptığı çıkıştan beri, Yohji Yamamoto sektörün en etkileyici tasarımcılarından biri olarak görülüyor. Beklenmedik tasarımları günümüzde halen etkili olmayı ve trend’lere yön vermeyi sürdürüyor.

Çalışmaları, tasarımcının son sezonlardaki koleksiyonlarında oldukça etkili olmuş olan genç Japon sanatçı Yuuka Asakura’nın eserleri ile birlikte sergileniyor.

Sergi aynı zamanda benzersiz biçime sahip mankenler üzerinde sunulan bir giysiyi de içeriyor ve ziyaretçilerini modaya yönelik yeni ve özgür bir perspektif edinmeye davet ediyor.
 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.